• Yeni
S610

Sirenol Natural Cadı Fındığı SPF50 Güneş Kremi (Mineral Filtre)

0 yorum
Sirenol
Sirenol

Ecocert İçerikli Doğal Mineralli Güneş Koruyucu

İndirim
284,90

Havale / EFT Fiyatı: 276,35

VAR
Favorilere Ekle
  • Fırsat Ürünü
  • Ücretsiz Kargo
  • 8682079700023

Ürün Bilgisi

SİRENOL NATURAL CADI FINDIĞI SPF50 GÜNEŞ KREMİ (Mineral Filtre)

Nano olmayan mineral çinko oksit ve antioksidan zengini tamanu yağı cildinizi nemlendirirken UV ışınlarına karşı koruma sağlar.

Organik cadı fındığı ile cilt sıkılaştırma ve yenileyici etkiyi gün boyu hissedersiniz.

Ecocert ve organik sertifikalı içeriklerle formüle edilmiştir. İçerikler EWG skindeep sayfasında en yüksek temiz içerik puanı yeşil 1 almaktadır.

Makyaj altına uygulanabilir, çabuk emilir.  Yapış yapış his bırakmaz.

Paraben, sülfat, ftalat, yapay boya ve renk içermez!

Vegandır
Dermatolojik olarak test edilmiştir.  Tüm cilt tiplerine uygundur.
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir!

Kullanım:

Güneşe çıkmadan 15 dakika önce, ürünü cildinize ince bir film tabakası oluşturacak şekilde uygulayınız.  Gerektikçe (2 saatte bir) ve yüzme ya da termeleme sonra uygulamayı tekrarlayınız. 

İçerik:

Nano olmayan çinko oksit %15 kullanılmıştır.  

Distilled Water (Su), Zinc Oxide (Nano olmayan çinko oksit), Calophyllum Inophyllum (Tamanu Yağı) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Yağı) Butter, Daucus Carota Sativa (Havuç) Seed Oil, Cocos Nucifera (Hindistancevizi) Oil, Panthenol, Triticum Vulgaire (Wheat) Germ Oil, Glyceryl Stearate SE, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Hamamelis Virginiana (Cadı Fındığı) Bark/Leaf Extract, Stearic Acid, Xanthan Gum, Tocopherol (E Vitamini), VP/Hexadecene Copolymer, Phenylpropanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol

Ecocert sertifikalı aktifler kullanılarak formülize edilmiştir.

Miktar: 60 ml

 

Cadı Fındığı nedir?

Cadı fındığı bir asırdan daha uzun süredir çeşitli etkileriyle kozmetikte kullanılmaktadır.   

Amerika’nın kuzey bölgelerinde Hamamelis Virginiana ağacının yaprak ve kabuklarından üretilen doğal cadı fındığı; cilt sakinleştirici, ciltlerde nemledirme ve destekleyici olarak kullanılmaktadır.

Her ne kadar adında fındık geçse de Türkiye’deki fındık ağacıyla bir benzerliği bulunmamaktadır. Cadı fındığı "Hamamelis Virginiana" ve "Witch Hazel" adlarıyla da bilinmektedir. FDA (U.S. Food and Drug Administration) tarafından kozmetik etkileri onaylanmış birkaç ağaçtan biridir.

 




Önerilen Ürünler


Yorumlar

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.


Benzer Ürünler

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.