Dickinsons

T.N. Dickinson's Cadı Fındığı 59ml

  • T4208
  • VAR

Vücut ve yüz bölgesine kullanım için formüle edilmiştir

34,90
33,85
  • Yeni
  • Fırsat Ürünü

Cadı Fındığı Nedir?

Amerika'nın soğuk bölgelerinde yetişen ağacın kabuklarından kaynatılarak elde edilen "doğal cadı fındığı" FDA (U.S. Food and Drug Administration) tarafından kozmetik etkileri onaylanmış birkaç ağaçtan biridir.  Kozmetikte 

  • Cilt sıkılaştırıcı
  • Gözenek temizleyici ve siyah nokta arındırıcı
  • Yağ dengeleyici
  • Cilt yenileyici

olarak kullanılmaktadır. Her ne kadar adında fındık geçse de Türkiye'deki fındık ağacıyla bir benzerliği bulunmamaktadır. Cadı fındığı literatürde "Hamamelis Virginiana" ve "Witch Hazel" adlarıyla da bilinmektedir!  Cadı fındığı ülkemizde “macadamia yağı” ile de karıştırılmaktadır.  Macadamia yemiş veren bir ağaç olup sıcak bölgelerde yetişmektedir.  Halbuki, cadı fındığı dayanaklı yapısıyla soğuk bölgeleri sever ve kış aylarında altın sarısı çiçeklerini açar.  Çiçeklerini döktükten sonra bahar aylarında hasat edilir ve “doğal cadı fındığı” elde edilir.  Haliyle cadı fındığının yağı bulunmamaktadır! 

Nasıl kullanmalıyım?

Her gün, sabah ve akşam cildinizi tonik ile düzenli temizleyin.  ( Pamuk ya da makyaj pedlerine emdirerek kullanın ! )

İçeriği nedir?

Sadece cadı fındığı.  Başka hiç bir şey içermez. Doğal ürün arıyorsanız tam yerindesiniz!

DOĞAL CADI FINDIĞI İÇERİKLİ ÜRÜNLER

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Güvenlik Kodu


Önerilen Ürünler

Benzer Ürünler

Markalar
Markalar
Markalar
Markalar
Kampanya ve İndirimlerden Haberdar Olun!
Hipotenüs Hipotenüs E-Ticaret Sistemleri İle Hazırlanmıştır.
Yukarı